telefoon058 - 2 887 886

Begeleide reizen met individuele vrijheid 2021

Hieronder alvast een aankondiging van door ons gepromote reizen in 2021 in samenwerking met TB-Travel.
Of alle reizen doorgang kunnen vinden hangt uiteraard af van de corona perikelen.
Maar de voorpret kan alvast beginnen.

Krachtig Sicilië 11 t/m 18 april 2021

8-daagse rondreis o.b.v. logies/ontbijt
Een bonte mix aan kleurrijke bloemen op je netvlies, de zeewind in je haar en een ontspannend landschap; dat is onze spiksplinternieuwe motorreis naar het Italiaanse eiland Sicilië. In het voorjaar, want dan ontploft het eiland van de kleuren en frisse tinten van de natuur in bloei. Natuurlijk nemen we met name de pittoreske binnenwegen en toeren we door het glooiende landschap en slaperige dorpjes. Voor een beetje spektakel slaan we Europa’s grootste vulkaan de Etna niet over.
Schrijf jij je alvast in?

ri 3ri 4ri 2ri 5

De kroonjuwelen van Portugal 29 april t/m 7 mei 2021

9-daagse rondreis o.b.v. logies/ontbijt
Deze reis hebben we in oktober 2020 – tussen de corona perikelen door- gelukkig hebben mogen ervaren en staat ook op het programma voor 2021. Deze reis zou eigenlijk afgelopen jaar in mei plaatsvinden, maar deze hebben we voor een gedeelte van de groep ook verplaatst naar 2021. Maar als je snel bent, kun jij ook mee met deze geweldige reis. De reis voert grotendeels door het binnenland van Portugal waar je alle rust en ruimte vindt. De mensen zijn er allervriendelijkste en voor de koffie reken je nauwelijks een euro af. Voor de maximale ontdekking van de toppen van de Serra Estrela verblijven we twee nachten bovenop deze berg in een fantastische accommodatie (al zeggen we het zelf). Verder cruisen we van hotel naar hotel en sluit je Portugal voor altijd en eeuwig in je hart. Er zijn voor deze reis nog beperkte plekke vrij, dus wees snel!

ri 6 ri 7ri 8 ri 9

Extreem Extremadura 23 september t/m 1 oktober 2021

9-daagse rondreis o.b.v. logies/ontbijt
Ga je met ons mee op avontuurlijke ontdekkingsreis van Noord naar Zuid Spanje? We starten in Alicante en doorkruizen het midden van Spanje om in Malaga te eindigen. Onderweg maak je kennis met de onaangetaste wildernissen van de Extremadura; een ongerepte regio vol bergketens, valleien, waterpartijen en magnifieke slaperige dorpjes. Zo overnachten we in het waanzinnig mooi Toledo, ook wel het klein Rome van Spanje genoemd. Overnachten doen we in authentiek hotels, voor optimale beleving van deze regio. En verder? Laat je verrassen en praat nog jarenlang na over deze onontdekte regio.

Magisch Marokko 29 oktober t/m 7 november 2021

10-daagse rondreis o.b.v. logies/ontbijt
Ga met ons mee op kleurrijk avontuur naar Magisch Mooi Marokko! De majestueuze bergen aan de horizon, een heerlijke woestijnbries en de traditionele roze-oranje dorpen zijn de perfecte ingrediënten voor deze motor rondreis. De wegen met verassend goede asfaltcondities slingeren zich scherp om de bergen, langs diepe ravijnen en ruige toppen en laten zich graag ontdekken door jou als motorrijder. Je overnacht onder meer in steden als Fes, Tinghir en Chefchaouen en passeert natuurlijk het grandioze Atlasgebergte, de zandduinen in de Sahara en het ‘broertje’ van de Grand Canyon, de Gorges van Toudra.
Wegens succes opnieuw in ons programma!

Lockdown-Openingstijden

  • zondag en maandag: gesloten
  • dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
  • tijdelijk donderdag geen koopavond:
  • zaterdag: 11.00 - 16.00 uur

logobovag

Kamer van Koophandel nr.: 01043248
BTW nr.: NL0043.53.237.B01

Adres

  • Motorado
  • James Wattstraat 22
  • (industrieterrein de Zwette II)
  • 8912 AS Leeuwarden
  • Telefoon: 058 - 2 887 886
  • E-mail: info@motorado.nl
facebook

Inschrijven nieuwsbrief

Wij versturen onze nieuwsbrief max. 5 of 6 keer per jaar met echte nieuwtjes en aanbiedingen.